Keller & Kalmbach GmbH

Keller & Kalmbach

 

A Keller & Kalmbach vállalatot 1878-ban alapították, és ma a kötőelemek, csavarok, rögzítéstechnika, dűbelek, rajz alapján készülő alkatrészek, kéziszerszámok, elektromos szerszámok, emelőeszközök, munkavédelem, üzemi berendezések, műszaki-vegyi és egyéb termékek vezető nagykereskedelmi vállalatai közé tartozik.


1988 óta a Keller & Kalmbach specialistává fejlődött a C-alkatrész Management területén. Évi 2.000 feletti megvalósított projekt és 2.200.000 feletti tároló-doboz töltés önmagáért beszél. A Keller & Kalmbach 900 dolgozót foglalkoztat, és több mint 333 millió Euro éves forgalmat ér el. A vállalat üzleti területei: az autóipar, az ipar és a kisipar.


Autóipar

A gépkocsigyártók és azok beszállítói részére a Keller & Kalmbach széles szállítási programot kínál - beleértve az egyedi és rajz alapján készülő alkatrészeket. A szállítás rendelés alapján, vagy C-alkatrész-logisztikai megoldások keretében történik a gyártáshoz és karbantartáshoz.


Ipar

A Keller & Kalmbach az ipar részére egy nagyon széles szállítási programot kínál, és nagy know-how-val rendelkezik a rajz alapján készült alkatrészeknél. A szállítás rendelés alapján, vagy C-alkatrész-logisztikai megoldások keretében történik a gyártáshoz és karbantartáshoz.


Kézműipar

A Keller & Kalmbach a kézműipar részére egy széles szállítási programot kínál 80.000 feletti raktári cikkel, valamint számos vevőspecifikus szolgáltatással, és a moduláris KKL raktárrendszer – vonalkódbeolvasásos megoldással.Keller & Kalmbach GmbH | Erzsébet királyné útja 125 | 1139 Budapest | Tel.: +36-1/789-0173 | info.hungary@keller-kalmbach.com